MHMH
 
Partnereknek

A Magyar Hotel Monitor rendszere lehetővé teszi azt, hogy a turisztikai piacot érintő események mérhetővé váljanak a szállodapiaci teljesítmények alapján. Sokszor felmerül az a kérdés, hogy egy–egy rendezvény mennyiben hoz érzékelhető vendégforgalmat, vagy egy esemény vonzerő-értéke milyen fejlődésen ment keresztül az évek során. Mindezen kérdések megjelenthetnek a turisztikai irányításpolitika oldalán, ahogyan a helyi vagy térségi desztináció menedzsment szervezetek körében, egy-egy rendezvény támogatásakor, pályázatának értékelésekor.

A Magyar Hotel Monitor jelenleg több mint 30 településről rendelkezik szállodai teljesítményadatokkal, amelyek közül a legmeghatározóbbak Budapest, Bük, Gyula, Hévíz, Sárvár és Pécs, de vannak partnerszállodák Cegléden, Hódmezővásárhelyen, Pápán, Sopronban, és Zalakaroson is.

Ezen eredmények alapján a Xellum Kft. desztináció menedzsment, élménytervezés és turisztikai monitoring területén professzionális tapasztalatokkal rendelkező tanácsadói konkrét kérésre vonatkozó, fókuszált elemzést képesek készíteni az adott desztináció eseményeit, piaci trendjeit illetően.

Az együttműködési döntés elősegítése érdekében egy elemzési mintát teszünk elérhetővé az alábbi regisztrációs linken. A link megnyitásához emailes regisztráció szükséges, az előzetes érdeklődés jelzése végett.

Bármilyen kérdéssel, megkereséssel várjuk jelentkezésüket az alábbi elérhetőségeken:

Dr. Puczkó László
lpuczko@xellum.hu
hotelmonitor@xellum.hu