MHMH
 
Bankoknak, fejlesztőknek

A Magyar Hotel Monitor rendszere pontos, napi szintű adatokat képes nyújtani a szállodai beruházási, finanszírozási döntéseinek előkészítéséhez. A szállodafejlesztők, tanácsadók, banki szakemberek első kérdései a fejlesztés színhelyéül szolgáló desztináció szállodai teljesítményére vonatkoznak. A Magyar Hotel Monitor jelenleg 30 településről és 7 típus szerint (pl. városi, wellness, gyógy, konferencia, apartman) gyűjt adatokat, amelyek alapján a lehető legpontosabb, napi szintű adatokon alapuló helyzetkép adható a fejlesztés területének trendjeiről, akár már a múlt hónap eredményeiről is.

Ezen eredmények alapján a Xellum Kft. szállodafejlesztésben és pénzügyi tanácsadásban egyaránt jártas szakemberei fókuszált elemzést, piacelemzést, megvalósíthatósági tanulmányt képesek készíteni a fejlesztésre vonatkozóan.

Az együttműködési döntés elősegítése érdekében egy elemzési mintát teszünk elérhetővé az alábbi regisztrációs linken. A link megnyitásához emailes regisztráció szükséges, az előzetes érdeklődés jelzése végett.

Bármilyen kérdéssel, megkereséssel várjuk jelentkezésüket az alábbi elérhetőségeken:

Dr. Puczkó László
lpuczko@xellum.hu
hotelmonitor@xellum.hu